Waar bent u naar opzoek?

Draaikiep - Vast - Vast - Draaikiep kozijn

Kunstof kozijnen besparen u energie

Met een kunststof kozijn verlaagt u de stookkosten. Door de doordachte meerkamerconstructie is de warmtegeleidingscoëfficiënt exceptioneel laag, wat resulteert in een aanzienlijke reductie van de energiekosten.

Aangenaam wonen

Met een kunststof kozijn schept u behaaglijk wooncomfort. Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen heeft u nooit meer last van kou,condens en tocht.

Grote diversiteit

Geef uw woning een persoonlijke accent. VEKA kunststof kozijnen zijn leverbaar in meer dan vijftig kleuren en decors. Met o.a. houtnerf- of korrelstructuur of het unieke SPECTRAL kleursysteem dat zich onderscheidt door een fluweelachtige uitstraling.

Perfecte geluidsisolatie

Overlast van geluid vermindert het wooncomfort en kan zelfs uw gezondheid schaden. Geen nood: onze kunststof kozijnen zijn standaard al geluidswerend. Naar behoefte kunnen ze worden aangepast tot en met de hoogste geluidsisolatieklasse.

Lonende investering

Nieuwe ramen met kunststof kozijnen verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van uw huis. Onze kunststof kozijnen zijn energiebesparend en blijven decennialang mooi. De bijzonder gladde oppervlakken van het kozijnprofiel laten zich eenvoudig en snel reinigen. Bovendien hoeven ze nooit geschilderd te worden!

Vriendelijk voor het millieu

VEKA kozijnen kunnen zonder problemen gerecycled worden in een gesloten materiaalkringloop.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Ons team staat voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Specificaties

Artikelnummer: draaikiep-vast-vast-draaikiep
Verwachte levertijd: Onbekend
Verzendmethode: Alleen ophalen in Katwijk
Merk: VEKA Kunststof kozijnen

Helaas, er zijn nog geen reviews

Mocht u vragen hebben over het product dat u wilt aanschaffen neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!

Heeft u dit product gekocht dan hopen wij dat u een review wilt achterlaten voor toekomstige bezoekers. Bezoekers hechten veel waarde aan uw mening!

Review schrijven