Waar bent u naar opzoek?

Draaikiep - Bovenlicht Kiep kozijn

Kunstof kozijnen besparen u energie

Met een kunststof kozijn verlaagt u de stookkosten. Dankzij de doordachte meerkamerconstructie is de warmtegeleidingscoëfficiënt indrukwekkend laag, wat resulteert in een aanzienlijke reductie van de stookkosten.

Prettig wonen

Met  een kunstof kozijn schept u comfortabel wooncomfort. Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen heeft u nooit narigheid meer van tocht,condens en kou.

Grote diversiteit

Geef het huis uw persoonlijke accent. Kozijnen zijn leverbaar in meer dan vijftig kleuren en decors. Personaliseer het kozijn naar smaak met een houtnerf- of korrelstructuur of het unieke SPECTRAL kleursysteem dat zich onderscheidt door een fluweelachtige uitstraling.

Vermindert lawaai van buitenaf

Lawaai beinvloed het wooncomfort en kan zelfs uw gezondheid schaden. Geen nood: onze kunststof kozijnen zijn in de standaarduitvoering al geluidswerend. Ook kunnen ze worden aangepast tot en met de hoogste geluidsisolatieklasse.

Goede investering

Nieuwe ramen met kunststof kozijnen verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van uw huis. De kozijnen zijn energiebesparend en blijven decennialang mooi. De bijzonder gladde oppervlakken van het kozijnprofiel laten zich moeiteloos en snel reinigen. Bovendien hoeven ze nooit geschilderd te worden!

Vriendelijk voor het millieu

Onze kunststof profielen kunnen probleemloos gerecycled worden in een gesloten materiaalkringloop.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Ons team staat voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Specificaties

Artikelnummer: draaikiep-bovenlicht-valraam
Verwachte levertijd: Onbekend
Verzendmethode: Alleen ophalen in Katwijk
Merk: VEKA Kunststof kozijnen

Helaas, er zijn nog geen reviews

Mocht u vragen hebben over het product dat u wilt aanschaffen neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!

Heeft u dit product gekocht dan hopen wij dat u een review wilt achterlaten voor toekomstige bezoekers. Bezoekers hechten veel waarde aan uw mening!

Review schrijven