Waar bent u naar opzoek?

Draaikiep - Draaikiep - Draaikiep - Draaikiep raam

Meer energiebesparing

Met een VEKA kozijn verlaagt u de energiekosten. Dankzij de doordachte meerkamerconstructie is de warmtegeleidingscoëfficiënt exceptioneel laag, met als uitkomst een aanzienlijke reductie van uw energieverbruik.

Aangenaam wonen

Met kunstof kozijnen creëert u behaaglijk wooncomfort. Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen heeft u nooit geen ongemak meer van kou,condens en tocht.

Uw persoonlijke smaak

Geef uw huis een persoonlijke accent. Onze kunstof kozijnen zijn leverbaar in meer dan vijftig kleuren en decors. Personaliseer het kozijn naar smaak met een houtnerf- of korrelstructuur of het unieke SPECTRAL kleursysteem dat zich onderscheidt door een fluweelachtige uitstraling.

Perfecte geluidsisolatie

Lawaai beinvloed het woonplezier en kan zelfs uw gezondheid schaden. Geen nood: onze kunststof kozijnen zijn in de standaarduitvoering al geluidswerend. Naar behoefte kunnen ze worden aangepast tot en met de hoogste geluidsisolatieklasse.

Vruchtbare investering

Nieuwe ramen met een kunstof kozijn verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van de woning. Onze kunststof kozijnen zijn energiebesparend en blijven decennialang mooi. De bijzonder gladde oppervlakken van het kozijnprofiel laten zich  snel en makkelijk reinigen. Bovendien hoeven ze nooit geschilderd te worden!

Milieuvriendelijke kozijnen

De kozijnen kunnen gemakkelijk gerecycled worden in een gesloten materiaalkringloop.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Ons team staat voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Specificaties

Artikelnummer: 4x-draaikiep-kozijn
Verwachte levertijd: Onbekend
Verzendmethode: Alleen ophalen in Katwijk
Merk: VEKA Kunststof kozijnen

Helaas, er zijn nog geen reviews

Mocht u vragen hebben over het product dat u wilt aanschaffen neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!

Heeft u dit product gekocht dan hopen wij dat u een review wilt achterlaten voor toekomstige bezoekers. Bezoekers hechten veel waarde aan uw mening!

Review schrijven