Waar bent u naar opzoek?

Vast - Bovenlicht Kiep kozijn

Kunstof kozijnen besparen u energie

Met VEKA kozijnen verlaagt u de stookkosten. Mede door de doordachte meerkamerconstructie is de warmtegeleidingscoëfficiënt exceptioneel laag, met als uitkomst een aanzienlijke reductie van de stookkosten.

Beste woongevoel

Met kunstof kozijnen creëert u prettig wooncomfort. Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen heeft u nooit meer last van kou,condens en tocht.

Maak uw huis persoonlijk

Geef uw woning een persoonlijke accent. Kozijnen zijn leverbaar in meer dan vijftig kleuren en decors. U kunt kiezen houtnerf- of korrelstructuur of het unieke SPECTRAL kleursysteem dat zich onderscheidt door een fluweelachtige uitstraling.

Kies voor de beste geluidsisolatie

Overlast van geluid beinvloed het woonplezier en kan zelfs de gezondheid schaden. Geen nood: onze kunststof kozijnen zijn standaard al geluidswerend. Naar behoefte kunnen ze worden aangepast tot en met de hoogste geluidsisolatieklasse.

Goede investering

Nieuwe ramen met een VEKA kozijn verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van de woning. Onze kunststof kozijnen zijn energiebesparend en blijven decennialang mooi. De bijzonder gladde oppervlakken van het kozijnprofiel laten zich  snel en makkelijk reinigen. Bovendien hoeven ze nooit geschilderd te worden!

Vriendelijk voor het millieu

De kunststof profielen kunnen gemakkelijk gerecycled worden in een gesloten materiaalkringloop.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Ons team staat voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Specificaties

Artikelnummer: vast-raam-bovenlicht-valraam
Verwachte levertijd: Onbekend
Verzendmethode: Alleen ophalen in Katwijk
Merk: VEKA Kunststof kozijnen

Helaas, er zijn nog geen reviews

Mocht u vragen hebben over het product dat u wilt aanschaffen neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!

Heeft u dit product gekocht dan hopen wij dat u een review wilt achterlaten voor toekomstige bezoekers. Bezoekers hechten veel waarde aan uw mening!

Review schrijven