Waar bent u naar opzoek?

Kiep kozijn

Meer energiebesparing

Met een kunststof kozijn verlaagt u de energiekosten. Mede door de doordachte meerkamerconstructie is de warmtegeleidingscoëfficiënt opmerkelijk laag, met als resultaat een aanzienlijke reductie van het energieverbruik.

Comfortabel wonen

Met  een kunstof kozijn vormt u behaaglijk wooncomfort. Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen heeft u nooit meer last van condens, tocht en kou.

Uw persoonlijke smaak

Geef het huis uw persoonlijke accent. VEKA kunststof kozijnen zijn leverbaar in meer dan vijftig kleuren en decors. Met o.a. houtnerf- of korrelstructuur of het unieke SPECTRAL kleursysteem dat zich onderscheidt door een fluweelachtige uitstraling.

Kies voor de beste geluidsisolatie

Geluidsoverlast vermindert het woonplezier en kan zelfs de gezondheid schaden. Geen nood: onze kunststof kozijnen zijn in de standaarduitvoering al geluidswerend. Tevens kunnen ze worden aangepast tot en met de hoogste geluidsisolatieklasse.

Vruchtbare investering

Nieuwe ramen met VEKA kozijnen verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van uw huis. Ze werken energiebesparend en blijven decennialang mooi. De bijzonder gladde oppervlakken van het kozijnprofiel laten zich moeiteloos en snel reinigen. Bovendien hoeven ze nooit geschilderd te worden!

Milieuvriendelijke kozijnen

VEKA profielen van het kozijn kunnen probleemloos gerecycled worden in een gesloten materiaalkringloop.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Ons team staat voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Specificaties

Verwachte levertijd: Onbekend
Verzendmethode: Alleen ophalen in Katwijk
Merk: VEKA Kunststof kozijnen

Helaas, er zijn nog geen reviews

Mocht u vragen hebben over het product dat u wilt aanschaffen neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!

Heeft u dit product gekocht dan hopen wij dat u een review wilt achterlaten voor toekomstige bezoekers. Bezoekers hechten veel waarde aan uw mening!

Review schrijven