Waar bent u naar opzoek?

Vast - Vast raam

Kunstof kozijnen besparen u energie

Met een kunststof kozijn verlaagt u de energiekosten. Dankzij de doordachte meerkamerconstructie is de warmtegeleidingscoëfficiënt exceptioneel laag, wat resulteert in een aanzienlijke reductie van de stookkosten.

Aangenaam wonen

Met een veka kozijn creëert u aangenaam wooncomfort. Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen heeft u nooit geen ongemak meer van condens, tocht en kou.

Personaliseer uw woning

Geef het huis uw persoonlijke accent. VEKA kunststof kozijnen zijn leverbaar in meer dan vijftig kleuren en decors. Met o.a. houtnerf- of korrelstructuur of het unieke SPECTRAL kleursysteem dat zich onderscheidt door een fluweelachtige uitstraling.

Vermindert lawaai van buitenaf

Overlast van geluid beinvloed het woonplezier en kan zelfs de gezondheid schaden. Geen nood: onze kunststof kozijnen zijn in de standaarduitvoering al geluidswerend. Daarnaast kunnen ze worden aangepast tot en met de hoogste geluidsisolatieklasse.

Vruchtbare investering

Nieuwe ramen met kunststof kozijnen verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van de woning. De kozijnen zijn energiebesparend en blijven decennialang mooi. De bijzonder gladde oppervlakken van het kozijnprofiel laten zich moeiteloos en snel reinigen. Bovendien hoeven ze nooit geschilderd te worden!

Vriendelijk voor het millieu

VEKA kunststof profielen kunnen zonder problemen gerecycled worden in een gesloten materiaalkringloop.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Ons team staat voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Specificaties

Artikelnummer: Maatwerk-vast-vast-kozijn
Verwachte levertijd: Onbekend
Verzendmethode: Alleen ophalen in Katwijk
Merk: VEKA Kunststof kozijnen

Helaas, er zijn nog geen reviews

Mocht u vragen hebben over het product dat u wilt aanschaffen neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!

Heeft u dit product gekocht dan hopen wij dat u een review wilt achterlaten voor toekomstige bezoekers. Bezoekers hechten veel waarde aan uw mening!

Review schrijven