Waar bent u naar opzoek?

Valraam

Bespaar op uw energiekosten

Met een VEKA kozijn verlaagt u de stookkosten. Door de doordachte meerkamerconstructie is de warmtegeleidingscoëfficiënt bijzonder laag, wat resulteert in een aanzienlijke reductie van de energiekosten.

Beste woongevoel

Met kunstof kozijnen creëert u comfortabel wooncomfort. Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen heeft u nooit meer last van kou,condens en tocht.

Grote diversiteit

Geef de woning een persoonlijke accent. Kozijnen zijn leverbaar in meer dan vijftig kleuren en decors. Met o.a. houtnerf- of korrelstructuur of het unieke SPECTRAL kleursysteem dat zich onderscheidt door een fluweelachtige uitstraling.

Kunststof = Geluidswerend

Overlast van geluid beinvloed het wooncomfort en kan zelfs de gezondheid schaden. Geen nood: onze kunststof kozijnen zijn in de standaarduitvoering al geluidswerend. Ook kunnen ze worden aangepast tot en met de hoogste geluidsisolatieklasse.

Lonende investering

Nieuwe ramen met VEKA kozijnen verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van de woning. Ze werken energiebesparend en blijven decennialang mooi. De bijzonder gladde oppervlakken van het kozijnprofiel laten zich  snel en makkelijk reinigen. Bovendien hoeven ze nooit geschilderd te worden!

Vriendelijk voor het millieu

VEKA kozijnen kunnen probleemloos gerecycled worden in een gesloten materiaalkringloop.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Ons team staat voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Specificaties

Artikelnummer: val-raam
Verwachte levertijd: Onbekend
Verzendmethode: Alleen ophalen in Katwijk
Merk: VEKA Kunststof kozijnen

Helaas, er zijn nog geen reviews

Mocht u vragen hebben over het product dat u wilt aanschaffen neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!

Heeft u dit product gekocht dan hopen wij dat u een review wilt achterlaten voor toekomstige bezoekers. Bezoekers hechten veel waarde aan uw mening!

Review schrijven