Waar bent u naar opzoek?

Draaikiepraam

Meer energiebesparing

Met een kunststof kozijn verlaagt u de energiekosten. Mede door de doordachte meerkamerconstructie is de warmtegeleidingscoëfficiënt bijzonder laag, met als resultaat een aanzienlijke reductie van de energiekosten.

Aangenaam wonen

Met een kunststof kozijn schept u comfortabel wooncomfort. Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen heeft u nooit meer last van kou,condens en tocht.

Personaliseer uw woning

Geef de woning een persoonlijke accent. VEKA kunststof kozijnen zijn leverbaar in meer dan vijftig kleuren en decors. Met o.a. houtnerf- of korrelstructuur of het unieke SPECTRAL kleursysteem dat zich onderscheidt door een fluweelachtige uitstraling.

Vermindert lawaai van buitenaf

Overlast van geluid vermindert het wooncomfort en kan zelfs de gezondheid schaden. Geen nood: onze kunststof kozijnen zijn standaard al geluidswerend. Daarnaast kunnen ze worden aangepast tot en met de hoogste geluidsisolatieklasse.

Vruchtbare investering

Nieuwe ramen met kunststof kozijnen verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van uw woning. De kozijnen zijn energiebesparend en blijven decennialang mooi. De bijzonder gladde oppervlakken van het kozijnprofiel laten zich  snel en makkelijk reinigen. Bovendien hoeven ze nooit geschilderd te worden!

Milieuvriendelijk systeem

De profielsystemen kunnen probleemloos gerecycled worden in een gesloten materiaalkringloop.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Ons team staat voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Specificaties

Artikelnummer: draaikiep-maatwerk
Verwachte levertijd: Onbekend
Verzendmethode: Alleen ophalen in Katwijk
Merk: VEKA Kunststof kozijnen

Helaas, er zijn nog geen reviews

Mocht u vragen hebben over het product dat u wilt aanschaffen neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!

Heeft u dit product gekocht dan hopen wij dat u een review wilt achterlaten voor toekomstige bezoekers. Bezoekers hechten veel waarde aan uw mening!

Review schrijven