Waar bent u naar opzoek?

Vast kozijn

Bespaar op uw energiekosten

Met een kunststof kozijn verlaagt u de energiekosten. Door de doordachte meerkamerconstructie is de warmtegeleidingscoëfficiënt exceptioneel laag, wat resulteert in een aanzienlijke reductie van het energieverbruik.

Fijn woongevoel

Met  een kunstof kozijn schept u prettig wooncomfort. Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen heeft u nooit narigheid meer van kou,tocht en condens.

Grote diversiteit

Geef uw woning een persoonlijke accent. Kozijnen zijn leverbaar in meer dan vijftig kleuren en decors. Personaliseer het kozijn naar smaak met een houtnerf- of korrelstructuur of het unieke SPECTRAL kleursysteem dat zich onderscheidt door een fluweelachtige uitstraling.

Vermindert lawaai van buitenaf

Lawaai beinvloed het wooncomfort en kan zelfs de gezondheid schaden. Geen nood: onze kunststof kozijnen zijn in de standaarduitvoering al geluidswerend. Ook kunnen ze worden aangepast tot en met de hoogste geluidsisolatieklasse.

Vruchtbare investering

Nieuwe ramen met VEKA kozijnen verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van uw woning. Onze kunststof kozijnen zijn energiebesparend en blijven decennialang mooi. De bijzonder gladde oppervlakken van het kozijnprofiel laten zich  snel en makkelijk reinigen. Bovendien hoeven ze nooit geschilderd te worden!

Vriendelijk voor het millieu

VEKA profielen van het kozijn kunnen probleemloos gerecycled worden in een gesloten materiaalkringloop.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Ons team staat voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Specificaties

Artikelnummer: Maatwerk-vast-kozijn
Verwachte levertijd: Onbekend
Verzendmethode: Alleen ophalen in Katwijk
Breedte: Tussen 500mm tot 2800mm
Hoogte: Tussen 400mm tot 2700mm
Merk: VEKA Kozijnen

Helaas, er zijn nog geen reviews

Mocht u vragen hebben over het product dat u wilt aanschaffen neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!

Heeft u dit product gekocht dan hopen wij dat u een review wilt achterlaten voor toekomstige bezoekers. Bezoekers hechten veel waarde aan uw mening!

Review schrijven