Waar bent u naar opzoek?

De beste kozijnen voor een scherpe prijs

Kozijnen op maat maken

Bent u op dit moment op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen?

Wilt u daarbij – logischerwijs – voor de kozijnen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding gaan?

Dan bent u daarvoor bij ons zeker aan het juiste adres. Alle kunststof kozijnen die door ons geproduceerd worden, zijn namelijk van de hoogste kwaliteit. Daarbij weten wij ook nog de prijzen laag te houden én geven wij u graag tips om de kosten nog verder omlaag te brengen.

Kozijn zelf monteren scheelt in de kosten

Monteer zelf uw kozijn

en bespaar op uw investering

Kostentechnisch is het namelijk zeer interessant om de kozijnen zelf te gaan plaatsen. Als u via ons nieuwe kunststof kozijnen gekocht heeft, geniet u van een behoorlijk lage aanschafprijs. Voor het monteren van de kozijnen betaalt u vervolgens méér dan voor de aanschaf van de kozijnen. Dit klinkt ietwat scheef, maar het is echt de werkelijke situatie.

Kozijn zelf monteren

Mede daarom raden we u van harte aan om de kozijnen geheel zelf te gaan plaatsen. Indien u de juiste gereedschappen bij de hand heeft, maakt u vervolgens met veel plezier gebruik van de handleiding die wij meeleveren. Met behulp van deze handleiding is elke handige klusser in staat om de nieuwe, kunststof kozijnen geheel zelfstandig te plaatsen! 

Geeft u alsnog de voorkeur aan een gespecialiseerde partij voor het laten plaatsen van onze kozijnen? In dat geval kunnen wij de firma DW Kozijnen van harte aanraden!

Kunststof kozijnen voor een scherpe prijs?