Waar bent u naar opzoek?

Product informatie

Bespaar op uw energiekosten

Met VEKA kozijnen verlaagt u de energiekosten. Dankzij de doordachte meerkamerconstructie is de warmtegeleidingscoëfficiënt bijzonder laag, met als resultaat een aanzienlijke reductie van de stookkosten.

Fijn woongevoel

Met kunstof kozijnen vormt u prettig wooncomfort. Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen heeft u nooit meer last van kou,condens en tocht.

Personaliseer uw woning

Geef het huis uw persoonlijke accent. Onze kunstof kozijnen zijn leverbaar in meer dan vijftig kleuren en decors. Personaliseer het kozijn naar smaak met een houtnerf- of korrelstructuur of het unieke SPECTRAL kleursysteem dat zich onderscheidt door een fluweelachtige uitstraling.

Vermindert lawaai van buitenaf

Lawaai beinvloed het woonplezier en kan zelfs de gezondheid schaden. Geen nood: onze kunststof kozijnen zijn in de standaarduitvoering al geluidswerend. Ook kunnen ze worden aangepast tot en met de hoogste geluidsisolatieklasse.

Lonende investering

Nieuwe ramen met kunststof kozijnen verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van uw woning. De kozijnen zijn energiebesparend en blijven decennialang mooi. De bijzonder gladde oppervlakken van het kozijnprofiel laten zich moeiteloos en snel reinigen. Bovendien hoeven ze nooit geschilderd te worden!

Milieuvriendelijke kozijnen

De profielen van het kozijn kunnen zonder problemen gerecycled worden in een gesloten materiaalkringloop.

Specificaties

Artikelnummer: draaikiep-vast
Merk: VEKA Kunststof kozijnen

Helaas, er zijn nog geen reviews

Mocht u vragen hebben over het product dat u wilt aanschaffen neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!

Heeft u dit product gekocht dan hopen wij dat u een review wilt achterlaten voor toekomstige bezoekers. Bezoekers hechten veel waarde aan uw mening!

Review schrijven