Wilt u direct de prijs van de kunststof kozijnen gaan berekenen?
Dat is mogelijk met onze online kozijnen tool. Dankzij deze tool kunt u direct de juiste prijs laten berekenen op basis van uw voorkeuren. Denk voorafgaand dus goed na over de afmetingen van het kozijn, over de samenstelling, over de kleur en over het glassoort.

Spreekt de prijs u uiteindelijk aan?
Dan kunt u de kunststof kozijnen direct via onze website bestellen. Wist u echter dat de plaatsing van de kozijnen vaak méér kost dan de initiële aanschafprijs? Als u de kozijnen door een gespecialiseerd bedrijf laat plaatsen, bent u alsnog veel geld kwijt aan uw nieuwe kunststof kozijnen. Gelukkig hebben wij daar iets op bedacht; wij leveren de nieuwe kozijnen namelijk af inclusief een montage instructie. Dankzij deze instructie kunt volledig zelfstandig het kozijn op de juiste wijze gaan plaatsen.

U weet daar een hoop geld mee te besparen. Hierdoor heeft u de volledige investering al binnen een korte termijn terugverdiend. Wat wenst u nog meer? Ziet u het echter niet zitten om het kozijn zelf te plaatsen? U kunt ook gebruik maken van de diensten van DW Kozijnen; zij leveren een prima service tegen een scherpe prijs.